fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een viral maken met video

Wat doe je als je de vraag krijgt om een viral te maken? Die kans pakken natuurlijk. Want ook daar weet Alex Kok raad mee. Met zijn creatieve geest bedacht hij voor Beleef Woerden een script voor een promotievideo voor de Woerdense Koeiemart, een belangrijk evenement voor Woerden.

Alex bedacht het idee om een koe te laten ontsnappen uit de stal, de koe loopt richting het centrum en komt langs de bekendste hotspots van de stad. Hij eindigt op het plein waar de jaarlijkse markt plaatsvindt. Maar wat blijkt, hij is te vroeg. Gelukkig is de burgemeester er om hem op te vangen. Met zijn bedrijf Alko Media zorgde hij voor het totaalplaatje.

Dit is typisch een voorbeeld van out of the box denken, iets wat je zeker aan Alex kunt overlaten. Een video maken is stap één maar een video viral laten gaan is de volgende stap. Na het maken van de video zorgde Alex ervoor dat de video werd gelanceerd. Op verschillende pagina’s werd op dezelfde dag en tijdstip de video gepubliceerd dit zorgde in een keer voor een groot bereik.

Ook zorgde de knipoog van de video voor veel likes, reacties en deelmomenten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.